Om somediahouse

Somediahouse är ett nytänkande och kreativt produktionsbolag som tänjer på gränserna i all film vi producerar. Vi brinner för kommunikation och oavsett vad vi skapar, är vi ett produktionsbolag som alltid strävar efter att utmana och förbättra branschen.

Vårt team

Produktionsduon Seabear & Oceanbird mediahouse består av Fredrik Andreasson och Henrik Andersson. Förutom regi och manusskrivande arbetar våra regissörer hands-on med animation och illustration. Det ger oss en unik överblick i projektets alla faser – från idé till färdig filmproduktion.

“ If it can be written or thought, it can be filmed ”

Productions

Productions

Productions

Productions

Supercoachen och jag

Hur långt kan man pusha sin kropp för att nå ett uppsatt mål? Peter Öster är en 40-årig pappa från Göteborg som tränar sex pass i veckan och själv ser sig som en vältränad elitmotionär, men det var innan han träffade Eddy Bengtsson, dubbel OS-deltagare i brottning och MMA-fighter. Under fem veckor får vi följa Peters kamp för att bli så bra tränad som möjligt inför OCR World Championship i Kanada. Supercoachen Eddy pressar Peter till yttersta gränsen genom brutal träning och hårda krav. Kommer Peter klara av utmaningen?

Hur långt kan man pusha sin kropp för att nå ett uppsatt mål? Peter Öster är en 40-årig pappa från Göteborg, under fem veckor pressar Supercoachen Eddy  Peter till yttersta gränsen genom brutal träning och hårda krav. Kommer Peter klara av utmaningen?

Productions